ä:0228 Ä:0196 ß:0223  mi ez?

Ajánld másoknak is a DeutschNetet!
 

« < Április 2018 > »
H K Sz Cs P Sz V
26 27 28 29 30 31 1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 1 2 3 4 5 6

Bejelentkezés


Elfelejtett jelszó?
Még nincs azonosítód? Regisztrálj
 
Kezdőlap arrow Jogi Nyilatkozat
Jogi Nyilatkozat Nyomtatás E-mail
Írta: Administrator   
2007. május 15.

Jogi nyilatkozat

Szerzői jog

A DeutschNet.hu céljai közé tartozik, hogy lehetőséget nyújtson a felhasználók által feltöltött oktatási segédanyagok megosztására. Ennek szellemében a portál tartalmi elemei (cikkek, dokumentumok, képek, ötletek) oktatási vagy magáncélra szabadon felhasználhatók, módosíthatók, szerkeszthetők, azonban kereskedelmi forgalomba sem az eredeti, sem átdolgozott formában nem hozhatók. Minden más célú felhasználás, továbbá a portál arculati elemeinek használata a DeutschNet.hu írásbeli engedélyéhez kötött.

A felhasználóknak többféle módon is lehetősége van a portálon saját dokumentumokat, képeket, szövegeket, ötleteket elhelyezni. Ezen anyagok elhelyezői és beküldői elfogadják, hogy nekik ezekért semmiféle anyagi ellenszolgáltatás nem jár, és kifejezetten hozzájárulnak, hogy az anyagokat mások szabadon felhasználhassák az előző bekezésben megfogalmazott szabályok szerint. A felhasználók csak olyan anyagokat helyezhetnek el a portálon és küldhetnek el felhelyezésre, amelyek mások jogait sem közvetlenül, sem közvetett módon nem sértik, és megfelelő jogosultsággal rendelkeznek ezen anyagok közzétételére.

A portálon elérhető anyagok tartalmának pontosságáért, valódiságáért, hitelességéért, azok felhasználásából eredő károkért felelősséget nem vállalunk. Ha a portálon olyan anyagot találsz, amely szerzői vagy egyéb jogokat sért, kérjük értesítsd a DeutschNet.hu szerkesztőjét ( Az email cím védve van a spam botoktól, a megtekintéséhez a JavaScript bekapcsolása szükséges ), a jogsértő anyagot haladéktalanul eltávolítjuk.

Linkek

A portálon találhatók más weboldalakra mutató hivatkozások (linkek). Ezen oldalak tartalmáért semminemű felelősséget nem vállalunk.

Moderálási alapelvek

A fórum tartalmát moderátorok felügyelik. A moderátoroknak jogában áll a fórum tartalmának bármely részét módosítani, eltávolítani, különösen a törvényt sértő tartalmakat, és a kulturált társalgást akadályozó vagy zavaró szavakat, részeket. Tilos kimoderált hozzászólást megismételni, tilos egy hozzászólást szándékosan többször megismételni, tilos reklám, marketing vagy PR céllal a fórumban tartalmakat elhelyezni. A moderátorok a szabályszegő felhasználókat (határozott ideig vagy véglegesen) kitilthatják a fórumból. A moderátorok mindent megtesznek, hogy a szabályokat sértő hozzászólásokat eltávolítsák, munkájuk segítése érdekében kérjük, hogy ha olyan bejegyzést találsz, amely sérti az itt megfogalmazott elveket, esetleg egyéb módon akadályozza a kulturált társalgást, értesítsd a moderátorokat a Az email cím védve van a spam botoktól, a megtekintéséhez a JavaScript bekapcsolása szükséges   e-mail címen.

A DeutschNet.hu szabadon rendelkezik a fórumán közzétett információval, képekkel, fájlokkal, illetve hozzászólásokkal. A hozzászólás közzétételével a felhasználó lemond hozzászólása feletti rendelkezési jogáról, anyagi vagy más jellegű követelést a későbbiekben arra alapozva nem támaszthat.


Adatkezelés

A DeutschNet.hu használata során rögzített személyes adatok kezelője a DeutschNet.hu domain tulajdonosa és adminisztrátora. Az adatokat a törvények betartásával, csak meghatározott és törvényes célokra használjuk, azokat nem tesszük más számára hozzáférhetővé (jogszabályi kötelezettség vagy hatósági eljárás esetét kivéve). A portál használata során automatikusan naplózott információkat, mint a felhasználó IP címe, a látogatás időpontja, a böngésző és operációs rendszer típusa, személyhez nem kötötten, kizárólag statisztikai célokra használjuk. A regisztráció során megadott adatok kezelésének célja a felhasználó jogosultságának azonosítása, amelyek kezelése a felhasználó önkéntes hozzájárulásával történik. A megjelölt céloktól eltérő célra a személyes adatokat nem használjuk. A felhasználó kezdeményezheti a regisztrációja és személyes adatai törlését az Az email cím védve van a spam botoktól, a megtekintéséhez a JavaScript bekapcsolása szükséges   címre küldött kéréssel, aminek a lehető legrövidebb idő alatt eleget teszünk. A honlap használata során a rendszer "cookie"-t helyezhet el a felhasználó számítógépén, amelynek célja az oldallal kapcsolatos beállítások tárolása a további használat megkönnyítése érdekében.

Külső hirdető cégeket is használunk hirdetéseink megjelenítésére, amikor meglátogatja webhelyünket. Ezek a cégek felhasználhatnak egyes adatokat (nem használhatják fel azonban nevét, e-mail címét vagy telefonszámát) ezen vagy más webhelyen végzett látogatásáról, annak érdekében, hogy megfelelő (és Önt érdeklő) hirdetéseket biztosíthassanak. Ha további tájékoztatást szeretne kapni erről a gyakorlatról, és annak lehetőségéről, hogy a vállalatok ne használhassák fel az információkat, kérjük, kattintson ide.

Utolsó frissítés ( 2009. március 14. )
 

Szótár

Partnereink

Nemzetisegek.hu

Szavazások

Mi érdekel téged leginkább a DeutschNeten?
 

Online felhasználók

©2007-2018 deutschnet.hu