A német barátainkhoz indultunk volna, mikor elromlott az autónk

Épp a német barátainkhoz terveztünk utazni, amikor sajnos elromlott az autónk. Ezzel a német párral egyébként még Magyarországon ismerkedtünk össze és azóta, több mint tíz éve tart a kapcsolatunk.

Mi is számtalanszor jártunk már Németországban náluk vendégségben és nagyon jól éreztük magunkat mindig. Bár a nyelv elválaszt minket valamiképp, azért mindig van közös témánk. Kultúra, színház, mozi, kiállítások – ezeket szoktuk beiktatni németországi látogatásaink során és persze egy jó kis sörözést, koncertet, amennyiben van erre lehetőség. Ők is sokszor jönnek hozzánk és mi is megpróbáljuk megmutatni mindazt, amire magyarként büszkék lehetünk.

Nemrégiben is épp egy ilyen utat terveztünk, mikor az autónk sajnos elromlott. A Méta Autószerviz Kft. volt segítségünkre, akik hamar orvosolták a problémát, így az utazás is rendben volt, nem kellett sem elhalasztani, sem eltörölni.

Budapesten, a 19. kerületben van egyébként a Méta Autószerviz Kft.. Nagyon sokféle szolgáltatást kínálnak. Márkafüggetlen szervizként minden autómárka javítását vállalják, sőt, nem csak személyautókét, hanem kisteherautókét is.

A munkát megelőzően mindig átvizsgálják az autót, felmérést végeznek, és ha olyan hibát találnak, aminél valamilyen alkatrész cserére szorul, arról tájékoztatnak. Nyilván a felmerülő költségekről is, ami szerintem manapság egyrészt ritka, másrészt pedig iszonyatosan nagy szükség van rá, hogy az ember tudja, hogy mennyibe is fog neki kerülni a javítás. Mert sajnos olyan anyagi helyzetben él a legtöbb ember, hogy minden kiadást alaposan meg kell fontolnia. És szerintem az is természetes, hogy senki nem szereti a meglepetéseket, már ami az anyagi dolgokat illeti. Szóval a Méta Autószerviz Kft. jelzi, hogy milyen költségek lesznek, erről folyamatosan tájékoztatja az ügyfeleket.

A Méta Autószerviz Kft. esetében az is nagyon szimpatikus, hogy garanciát vállalnak az általuk beszerzett alkatrészekre. Ez pedig minimum hat hónap, akkor is ha gyári, és akkor is, ha utángyártott alkatrészről van szó. Azt tanácsolják egyébként, hogy bízzuk rájuk az alkatrész beszerzését, hiszen így garantálni tudják hogy az alkatrész megfelelő méretű, típusú lesz.

A Méta Autószerviz Kft. esetében az is említésre méltó, hogy kényelemben és tisztaságban várhatjuk meg az autónk javítását. Nyilván akkor, ha olyan jellegű javításról van szó, ami megvárható. Az ingyenes wifi nagy hasznunkra lehet a várakozás közben..

Ha pedig olyan javítási folyamatok zajlanak az autón, ami hosszabb időt vesz igénybe, akkor egy szevizszoftver segít abban, hogy folyamatosan tartsák a kapcsolatot az ügyféllel. Az ezen a rendszeren keresztül kapott online árajánlatot pedig online el is lehet fogadni. Kényelmes és gyors, megkönnyíti a szerviz munkáját is ez a rendszer. És mi magunk is nyugodtak lehetünk, hiszen tudjuk, hogy milyen költségek várnak ránk.

A Méta Autószerviz Kft. minőségi munkát kíván, precízen dolgoznak, nagyfokú szakrételemmel. Ezen kívül mindezt modern technikával végzik el, és minden folyamatot igyekeznek digitalizálni. A világ ebbe az irányba tart, és a munkát és kommunikációt is megkönnyítik ezt. Online lehet például időpontot foglalni, van továbbá applikáció és a már említett online árajánlat és annak elfogadása is végtelenül egyszerű, kényelmes és gyors.

Fontos, hogy a Méta Autószerviz Kft. mindenről tájékoztatja az ügyfeleket. Akár még fotókat is küldenek, ha valaki igényli, hogy épp hogy állnak a dolgok. És ami még nagyon szimpatikus, hogy itt pontosan dolgoznak. Ha időpontot foglalunk, biztosak lehetünk benne, hogy akkor is fognak fogadni, nincs csúszás, órákig várakoztatás.

Mindezekért én magam is a Méta Autószerviz Kft.-t ajánlom mindenkinek. Nagy szerencsénk volt, hogy rájuk találtunk és most már tudom, hogy soha máshova nem fogom vinni az autót.