Már szüleim is nézhetik a műsorom HD minőségben

Anevem Anna, riporter vagyok. Nem olyan régen végre megkaptam álmaim állását az országos televíziónál. Sok év műsorszerkesztés, hírlapszerkesztés és hírszerkesztés után végre benne leszek a TV-ben és készíthetek interjúkat, riportokat fontos, híres emberekkel.

A műsoromban olyan embereket interjúvolok meg, akik az elmúlt, kissé nehézkes időben sokat tettek a kultúráért, az országért, színesítették a társadalmat valamilyen formában. A héten egy német kultúrával foglalkozó professzor lesz a vendégem, aki egy két tanítási nyelvű középiskolát alapított meg néhány évvel ezelőtt, és azóta is sokat tesz a német-magyar barátságért, a kultúrák megismertetésével, programok szervezésével és természetesen az iskola vezetésével is.

Szüleimnek sajnos nincs televíziójuk, így gondoltam nincs jobb alkalom ennél, hogy vegyek nekik egy TV-t. A Best Markt oldaláról fogom megvenni, mert a TV árak nagyon kedvezőek, és óriási a választék is a webshopban. Több, mint 120 TV közül lehet választani a néhány ezer, tízezer forintostól akár a több százezer forintos készülékekig. A méretet, a teljesítményt, a felbontást, az extrákat tekintve is sok-sok változat van. Az ember azonnal elveszne a TV rengetegben, ha nem lenne a Best Markt-on egy hihetetlen jó leírás, ami segít a vásárlóknak megismerni a TV-ket, dönteni. Szóval fogja a vásárló kezét.

Nekem a TV árakon kívül még muszáj figyelembe vennem a felbontást és a képernyő méretét, sőt az egész készülék méretét, mert szüleim nappalija nagyon nagy, így távolról is jól kell, hogy lássák.

TV árak