Németország hátizsákkal

Mindig figyelem a német híreket és a kultúrájának is nagy rajongója vagyok. Idén nyárra tervezek egy hátizsákos túrát körbe az országban, ameddig csak lehetőségem lesz eljutni. Nem baj az sem, ha kifejezetten kalandosra sikerül majd az út, velem lesz az egyik legjobb barátom, aki a magyar mellett német származású, és egészen kisiskolás koráig élt kinn Németországban.

Mindig is szerettem egyébként utazni, új kultúrákat megismerni, a nemzeti ételeket kipróbálni autentikusan is elkészítve, nem csak a világ másik pontján.

Azonban egy ilyen nagy kalandhoz egy megbízható útitárs is kell: egy strapabíró hátitáska.

Nem is volt kérdés számomra, hogy az egyik kedvenc táska áruházamból, az Anna táska oldaláról fogom beszerezni a legújabb hátitáskát, ami a német hátitáska nevet fogja viselni innentől a fejemben. Nem vagyok az a mindent magammal hordok típus, a kiegészítőimnél is inkább a praktikát tartom szem előtt, mint a legújabb divatot. Így olyan darabot kerestem elsősorban, ami egy városi sétához is helyt álló, de nem éri komoly baj akkor sem, ha egy elhagyatottabb vidéken, esetleg zordabb körülmények között fogok vele bandukolni – az Anna táskánál pedig természetesen megtaláltam a tökéletes, minden szempontnak megfelelő darabot. A Heavy Toolsnál nagyon szeretem a vízlepergető, ellenálló anyagok használatát, emellett a minimál forma és az nem túl feltűnő színek használata is a kedvemre való. Egy fekete, uniszex darabot választottam tehát a Heavy Tools márkától a nagy útra, és biztos voltam benne, hogy jó szolgálatot fog tenni ez a hátitáska.

A megrendelésemet egyből rendeztem is online fizetéssel és nem sok idő telt el, már hozta is a futár a csomagot. Nagyon örültem neki, amikor kibontottam és láttam, hogy pontosan olyan, mint amilyen a képen is volt. Megvan az új kedvenc hátitáska, ami csak a bevetésre vár, nektek pedig addig is ajánlom, hogy rendeljetek bátran az oldalról, nem fogtok csalódni! Anna táska – elérhető áron jó minőség, gyors szállítással!