Póló ötlet a németektől

Nemrég egy baráti társasággal Németországban jártunk, és összetalálkoztunk egy másik, jól összeszokottnak tűnő társasággal, akik eszméletlenül menő pólókat viseltek. Mint kiderült, szülinapot ünnepeltek, és a partira közösen készíttettek maguknak pólót, így nekik valóban olyan egyedi szerkójuk volt, ami nem jön majd velük szembe az utcán. A nagy találkozást egy pár bajor kolbász és egy néhány sör után egy szelfin is megörökítettük, így otthon is vissza tudtuk nézni a képeket – és azt kell, hogy mondjam, hogy még itthonról is nagyon tetszettek azok a pólók.

El is kezdtünk keresgélni, kik foglalkoznak ilyen menő, egyedi póló készítéssel itthon, és szerencsére ráakadtunk a Lolmarkt csapatára, akiket ki is próbáltunk gyorsan, és nagyon elégedettek vagyunk a végeredménnyel. Első körben csak a párom és én gondoltuk, hogy kísérletezünk ezzel, és ha jól sikerül, továbbadjuk az infót a haveroknak is – nos, úgy tűnik, erre mindenképpen sort kerítünk majd.

A póló készítéskor a legmegnyugtatóbb dolog az volt, hogy a Lolmarkt csapata prémium minőségű pólókkal dolgozik, a pólók finom tapintásúak, valóban minőségi alapanyagból készülnek. Szerencsére, hiszen nincs is kiábrándítóbb annál, mint amikor egy nagyszerű mintát silány anyagra nyomtatnak – és hiába mutat jól az elkészült póló, ha olyan rossz az anyaga, hogy fel sem akarod venni többet. Először velem kezdtük a póló készítést, így a weboldalon a női pólók között kezdtünk el böngészni. Nagyon jó az elérhető katalógus, rengeteg téma szerint lehet keresgélni. Első körben az állatos témák között nézelődtünk, és mivel nagy macskás vagyok, kézenfekvő volt, hogy szétnézzünk a macskás minták között kiindulásként. Nem bántuk meg, a Schrödinger macskája téma annyira megtetszett, hogy ki is választottuk magamnak. A méretre viszont vigyázni kell, mert a készleten lévő pólók egy kicsit szűkebbek, mint az átlagos női pólók, ezért elő kellett vennünk a mérőszalagot, és a weboldal útmutatása alapján lemértük, melyik méret lennék az oldal szerint. Szerencsére nagyon precízen leírták, mit kell csinálni, még egy ábra is mutatta a helyes mérést, így nem rontottuk el, és tényleg jó méretet kaptam, mikor kiszállították a rendelést. A megálmodott pólót ezután néhány kattintással megrendeltük, és 2 nap alatt házhoz is hozta a GLS futár.

Mikor felpróbáltam, nagyon örültem a végeredménynek. Gyorsan készítettünk is róla egy fotót, és el is küldtük az új német cimboráinknak, hogy lám, nekünk is milyen menő, egyedi pólónk van most már – indítványoztuk, hogy ha legközelebb találkozunk, mindenki ehhez hasonló, kreatív pólóban feszítsen.