Nemcsak a németek praktikusak, hanem mi is

Németország mindig is meghatározó volt számomra. Nem csak azért, mert rokonaim élnek ott, hanem mert én magam is sok időt töltöttem az ország különböző részein. Legjobban a Baden-Württembergben található Walldürnhöz kötődöm, mert itt jártam fél évig gimnáziumba.

A család, ahol laktam, nagyon a szívemhez nőtt, így egy év sem telt bele, máris meglátogattak engem itt, Magyarországon. Mivel édesapám traktor alkatrészekkel kereskedik, van egy hatalmas melléképület a kertünkben. Természetesen ide is benéztek és rögtön elállt a lélegzetük, amikor meglátták a polcrendszerünket, melyet még édesapám rendelt néhány éve.

Nemhiába mondják a németekről, hogy praktikus, rendszerető népség, nem véletlen, hogy épp a statikus polcrendszert szúrták ki. Mivel láttam rajtuk, hogy nagyon érdekli őket, odahívtam apukámat, akinek büszkén elújságoltam, hogy mennyire tetszik nekik. Megörült, és a segítségemmel lefordítottunk nekik minden fontos információt.

Először is azt, hogy magát a polcrendszert a http://www.rackinglog.hu/termekek/raklapos-allvanyrendszer/statikus-polcrendszer/ weboldalról lehet megrendelni, ahol gyakorlatilag minden információ megtalálható.

http://www.rackinglog.hu/termekek/raklapos-allvanyrendszer/statikus-polcrendszer/

Többek között az is, hogy a nagy teherbírásuk és a sokoldalúságuknak köszönhetően, ezek a legelterjedtebb raktári állványok. Mivel statikus-típusú polcrendszer, ezért nemcsak jól alakítható, hanem nagyon strapabíró is. Ami a legjobb benne, hogy nemcsak beltéri, hanem kültéri használatra is nyugodtan alkalmazható, ráadásul minden árut nagyon jól át lehet látni rajta. Ez édesapámnak elengedhetetlen, hiszen enélkül órákon át kellene keresgélnie mindent.

A tároló raklapok általában fából vagy műanyagból készülnek így ideálisak különféle tárolóeszközben, például tartályban, ládában vagy fémketrecben elhelyezett áruk tárolására, mint ahogyan azt mi is tesszük.

A ,,gyárlátogatás” végére azt hiszem német barátainknak is megjött a kedve ahhoz, hogy gyorsan rendeljenek maguknak valamit az oldalról, hiszen ez számukra egy nagyon jó befektetés!

A látogatásuk elkövetkezendő egy hete nagyon jól telt, ráadásul a hungarikumok mellett azt is meg tudtuk mutatni nekik, hogy mi is nagyra tartjuk a praktikus és minőségi dolgokat.